Навигация
ПИМП
СИМП
Болнична помощ
Библиотека
СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ ЗА СПОРТ И РЕЛАКС ЗА ЛЕКАРИ

CoolFitс основния си партньор Pulse Fitness & Spa, и Millennium Spa & Wellness Centre в Grand Hotel Millennium Sofia с преференциални условия и отстъпки за лекарите в България. 

Те са сред десетките фирми и институции, които участват със специални оферти в националната кампания на БЛС „Бизнесът в подкрепа на Героите в бяло“. 

С конкретните оферти може да се запознаете на специално създадената секция на сайта на Български лекарски съюз, която може да видите тук: https://blsbg.com/bg/khobi-i-sport_c84 

CoolFit  предлагат многообразие от спортни обекти, СПА и басейни из цялата страна в едно приложение. Изтегляйки мобилното приложение и заплащайки месечния абонамент получавате достъп до всички клубове и локации,  десетки спортни центрове, СПА центрове, групови и онлайн занимания и редица други активности, които можете да посещавате без ограничение. 

20% отстъпка за лекари от aква и термална зона в Millennium Spa & Wellness Centre в Grand Hotel Millennium Sofia (бул. Витоша 89B).Отстъпката е валидна през делничните дни за всички членове на Съсловната организация при представяне на членска карта на Български лекарски съюз. 

Инициативата „Бизнесът в подкрепа на Героите в бяло“ включва над 40 партньори, които предоставят различни отстъпки за почивка, спорт, обучение, посещение на театър, хранене, облекчени банкови условия, възможности за улеснена покупка, както и други услуги на лекарите. 

Пълна информация за Националната кампания, за фирмите, които се включват, облекчените условия и/или преференциалните цени, които те предлагат на медиците у нас, както и как лекарите могат да се възползват от тях може да намерите тук: https://blsbg.com/bg/vsichki_c82

За повече информация може да се обърнете към централата на Съсловната организация на телефон: 0889 483597 и на имейл: pr@blsbg.com. 

Публикивано от Радослав Радев на 06.07.2022 10:33:17
Последна редакция 06.07.2022 10:33:50
Вашето мнение
Вашето име * :
Коментар * :
СПАМ проверка 19 + 6 = ?
Удобно
Издаване на електронно удостоверение за актуално членство, банкова сметка на РК на БЛС – Варна и заплащане на членски внос по банков път
Администрация