Навигация
ПИМП
СИМП
Болнична помощ
Библиотека
Български лекарски съюз стартира национално проучване за заболеваемостта сред лекарите

БЛС СТАРТИРА НАЦИОНАЛНО ПРОУЧВАНЕ ЗА ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА СРЕД ЛЕКАРИТЕ И РАБОТАТА ИМ В УСЛОВИЯТА НА COVID-19

 

 

Български лекарски съюз стартира национално социологическо проучване сред лекарите, което е първо по рода си от десетилетия. Проучването е анонимно и включва 21 въпроса. То ще бъде направено чрез телефонна анкета, сред 1000 лекари от цялата страна и от всички звена на здравната система.

Целта на изследването е да даде обратна връзка за здравните проблемите сред лекарското съсловие, за обезпечеността с лични предпазни средства на медиците и трудностите, които епидемията от COVID-19 предизвика. Лекарите ще бъдат питани и дали са ставали жертва на агресия (вербална или физическа) по време на работа.

От БЛС сме убедени, че само обективната информация, получена от колегите от страната, ще ни даде реалната картина, ще очертае проблемите, поуките, които можем да си извадим и решенията, които трябва да вземем за в бъдеще.

Националното проучване сред лекарите ще бъде осъществено от социологическа агенция „Тренд“ и е изцяло финансирано от дългогодишните партньори на БЛС - Pfizer България.

Ще Ви бъдем благодарни ако се включите и помогнете за разпространяването и популяризирането на Националното проучване на БЛС сред лекарите у нас!

Вашето мнение е важно за нас!

Публикивано от С. Митев на 26.05.2020 12:17:34
Последна редакция 26.05.2020 12:18:37
Вашето мнение
Вашето име * :
Коментар * :
СПАМ проверка 2 + 2 = ?
Удобно
Издаване на електронно удостоверение за актуално членство, банкова сметка на РК на БЛС – Варна и заплащане на членски внос по банков път
Администрация